2010. november 26. (péntek) 17 óra

Színpad

„Hol vagytok, ti régi játszótársak?”

Kedves (régi) Játszótársak!

A Lovassy László Gimnázium fennállása 300. évfordulójának megünneplésére szervezendő rendezvénysorozat keretében 2010. november 26-án (pénteken) 17 órakor megrendezzük a VALAHA VOLT LOVASSY SZÍNPADOSOK JUBILEUMI TALÁLKOZÓJÁT. Várjuk mindazokat, akik korábban bármikor a színpad tagjai vagy vezetői voltak, és szívesen összejönnének, hogy felidézhessék a közös emlékeket.

A rendezvényen a résztvevők egy kis ízelítőt kapnak a jelenlegi csoport munkájából; beszélgethetnek egykori társaikkal; és – igény szerint – vidám tevékenység keretében próbálhatják ki, hogy mennyit őriztek meg régi játékos kedvükből.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen. Ha a „régi játszótársak” közül valaki szívesen vállalná, hogy valamilyen (rövid) saját produkcióval is hozzájárulna a találkozó sikeréhez, kérjük, hogy (a produkció adatai és az időtartam megjelölésével) ezt is írják meg a fenti címre.

Aki hallja, adja át! Várjuk a jelentkezéseket:

a Lovassy Színpad tagjai
és Fürj Katalin,
a színpad vezetője

Tervezett program

16.30: az iskola megtekintése (azok számára, akik régen nem jártak már a Lovassyban) a legifjabb színpadosaink vezetésével
17.00: "Be my fantasy"- 40 percben bemutatkozik a mostani Lovassy színpad az iskola tornatermében - Színlap
17.30: Közös múltidézés meglepetésekkel - helyszín: Ének-zene terem

A találkozó szervezője: Fürj Katalin

 
           Kapcsolat      -      Impresszum      -      Lovassy László Gimnázium